Over DutchPaper

DutchPaper is gespecialiseerd in het leveren van grafische producten en diensten. U kunt hierbij denken aan het leveren van drukwerk maar ook het verzorgen van direct mail.

Dat we erg flexibel zijn

Wij zien klanten dan ook als relaties wat de zakelijk band erg versterkt

Zeer concurrerende prijzen hanteren

Elk bedrijf of instelling heeft drukwerk nodig.

Of dat nu veel of weinig is, is voor ons niet belangrijk.

Om u zo goed mogelijk te adviseren, ontvangen we graag zoveel mogelijk informatie van u om een passende offerte en uiteindelijk ook een passend product te leveren.

Met die informatie adviseren wij u dan offset drukwerk of digitaal drukwerk.

Verder voorzien wij u van een degelijk advies zodat u alleen dat besteld wat u echt nodig heeft. Teveel voorraad gaat uiteindelijk alleen maar geld kosten.

Meestal resulteert dat advies in een voor ons lager orderbedrag maar hiermee bewijzen we wel dat wij ook aan uw portemonnee denken.

Indien er wordt gekozen voor offset drukwerk, is de oplage vaak hoger en is er sprake van steeds dezelfde druk. Er komen dus geen variabele gegevens aan te pas.

Om de afwerking te versnellen, wordt er vaak gebruik gemaakt van dispersielak of wordt het drukwerk gelamineerd. In beide gevallen wordt het drukwerk bedekt en dus ook min of meer beschermd.

Enkele voorbeelden van offset drukwerk zijn:

  • briefpapier
  • enveloppen
  • visitekaartjes
  • with compliments cards
  • brochures
  • flyers
  • leaflets
  • posters
  • etc….

Digitaal drukwerk is bij uitstek geschikt voor de kleinere oplagen. Het wordt vaak ingezet voor het drukken van visitekaartjes maar ook voor flyers,
leaflets en brochures die op beurzen worden gebruikt. Omdat er over het algemeen geen natte inkten aan te pas komen, is het drukwerk direct geschikt voor afwerking. Bij het snijden, vouwen of hechten ontstaan er dus niet zo snel smet vlekken.

Het hele digitale drukproces is op zich al een veel sneller proces als offset, tel daar de snelle afwerking bij op en u kunt razendsnel beschikken over uw drukwerk. Omdat er ten opzichte van offset drukwerk nauwelijks vaste kosten zijn, komt dat de prijs ten goede.

Drukwerk met variable gegevens

Om uw drukwerk uniek te maken, is het mogelijk een database aan uw bestanden te koppelen. Zo kunt u dus uw klanten of prospects wel heel persoonlijk aanspreken?’ Want wie vind het nou niet mooi om zijn eigen naam op een kaart of brochure te zien?
Over het algemeen zijn de mensen daarom eerder geneigd te reageren.
Een hogere respons behoort dus zeker tot de mogelijkheden.

Voor het digitale drukwerk hebben wij de beschikking over de modernste digitale persen.